Lucru manual și alte copilării. Plus o decorațiune de Paști

„Poate că nu mai ținem minte vorbele, dar ținem minte cum ne-am simțit atunci”. Am rămas cu asta în minte după un episod de Mind Architect cu Paul Olteanu (un podcast foarte fain, pe care vi-l recomand cu drag și pe care în găsiți și pe YouTube, și pe Spotify). Și habar nu am cum, atunci când mi-am făcut timp să bricolez ceva pentru Paști, m-am dus cu gândul la fraza de mai sus.

Nu mai țin minte ce spuneam sau ce mi se spunea, dar țin minte cum mă simțeam când eram mică și, înainte de sărbători, singura mea grijă era să bricolez ceva frumos – o felicitare, o ghirlandă, un aranjament pentru ouă sau pentru globurile de iarnă. Și amintirea asta m-a încălzit pe dinăuntru și mi-a făcut bine, așa că am dat telefonul pe silent, mi-am făcut un ceai verde cu iasomie, am luat hârtiile abia printate, foarfeca și lipiciul și am trecut la fapte.

 

Nu, nu am făcut asta împreună cu băieții, ci am făcut asta cât erau ei la grădiniță, deci mi-am dedicat mie și doar mie acest timp: timp de bricolat ouă pastelate, din hârtie, pentru un copac de Paști (mai exact, un aranjament de pus într-un ceainic, pentru luna mai, lună în care se sărbătorește, anul acesta, Paștile ortodox).

 

Mi-am ales proiectul de lucru manual de pe site-ul Epson (https://www.epson.co.uk/for-home/kids-corner#6), locul unde găsiți nu doar mici proiecte de craft, ci și planșe de colorat și alte resurse gratuite de umplut cu folos timpul (mai ales dacă aveți copii, dar nu-i musai), am dat print și cam asta a fost toată pregătirea (când ai un multifuncțional care face aproape totul pentru tine și la care poți printa până la 8.100 de pagini (monocrom) fără să-ți fie teamă că se termină cerneala, e simplu). Apoi am tăiat, am decupat, am lipit, am prins decorațiunile pe ață și am decorat câteva crengi mlădioase. Pașii, preciși și exacți, sunt în acest video de mai jos:

 

Iar linkul spre micul proiect de craft este fix aici, îl puteți descărca simplu și gratuit, împreună cu pașii de urmat:

https://neon.epson-europe.com/PDF/EasterDecorationENPDF

 

La final, a ieșit ceva drăguț. Însă bucuria a fost mai degrabă pauza de lucru manual. Care m-a făcut mică și mi-a prins bine, ceea ce vă doresc.

 

**

Epson România a ales mai mulți ambasadori EcoTank, iar eu sunt unul dintre ei. Motiv pentru care aflu repede de veștile de la Epson și, mai important decât asta, mă bucur, în aceste luni, de un multifunctional EcoTank (un multifunctional 3-în-1 alb: printare, copiere şi scanare, precum şi printare foto fără margini de 10 × 15 cm).

Un multifuncţional EcoTank este fundamental diferit de majoritatea imprimantelor – în loc de cartuşe, acesta vine cu un rezervor mare pe care îl puteţi umple cu cerneală din recipientele incluse. Încă de la început, aveţi suficientă cerneală pentru a printa până la până la 8.100 de pagini alb-negru sau până la 6.500 de pagini color (EcoTank L3156) – ceea ce înseamnă că economisiţi timp şi bani, deoarece nu schimbaţi frecvent cartuşele. Instalarea este simplă, realimentarea este uşoară şi nu vă murdăriţi, apoi beneficiaţi de printări de calitate, pe bandă rulantă.

Detalii tehnice și alte răspunsuri la întrebările despre EcoTank le puteți găsi aici și aici.

 

Despre EcoTank, multifuncționalul nostru de muncă și de joacă și de printat amintiri, am mai scris aici, aici și aici. 🙂

 

 

Be happy & nice și aveți grijă de voi, 

Oana

 

#EpsonAmbassador

#EpsonEcoTank

#Ad

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!